Om Skurhinken/Pima

Skurhinken grundades av Susann Sjöblom 2010 som valde att lämna över företaget 1 maj-2015 till oss på Pima.

Serviceföretaget PIMA grundades 1978 av makarna Pirkko-Liisa och Matti Vihtari i södra Stockholm med tanken att erbjuda multiservice till företag där första fokus  skulle vara att hjälpa kunderna att uppnå en ren, säker och trivsam arbetsmiljö.

Redan från start fick företaget två stora och marknadsledande kunder med många och varierande behov men också höga krav. Det lilla företaget servade kunderna mer engagerat och passionerat än de etablerade tjänsteföretagen och tillsammans med  kunderna utvecklades unika tjänster. Med åren har verksamheten växt med fler nöjda kunder och kunniga och engagerade medarbetare. De unika koncepten har utvecklats till flera affärsområden där två systerföretag knoppats av, PIMA Bemanning & Rekrytering som är experter på Lager, Produktion, Kontor och Försäljning, samt Valegro som är experter på Rekrytering och Interimslösningar för Chefer och Ekonomer.  

Företagen ingår idag i PIMAGRUPPEN med PIMA Holding AB som moderbolag i en koncern som äger, startar och utvecklar specialiserade bolag inom integrerade servicelösningar, rekrytering, bemanning och personalområdet. Varje dotterbolag och affärsområde drivs som självständiga bolag med egen ledning. Bolagen drar fördel av gemensamma stabsfunktioner såsom ekonomi, IT, marknadsföring, HR och management. Fortfarande idag är familjen Vihtari passionerade och engagerade, aktiva ägare i PIMAGRUPPEN.